DE CE?!

S-a născut pe 27 august 2007, încercând să fie unul din cele mai utile și simple mijloacele de exprimare liberă. A conținut 9 categorii în care au fost curpinse 64 de postări, fapt ce a generat 507 comentarii și 27.145 de vizualizări. A reprezentat un cumul de gânduri, idei, simțiri și emoții ce m-au definit, așa că pot afirma că și-a atins scopul! S-a dovedit un bun creator și transmițător de imagini.

Astăzi însă, se împlinește aproape un an de cand am încetat să mai scriu aici. Fie că au existat motive obiective, fie că au existat motive subiective cert este ca au trecut 350 de zile în care nu am mai contribuit cu nimic la creația și chiar întreținerea acestui blog.

M-am așteptat să fie uitat, părăsit, închis… Practic, am fost convins că astfel reușesc să închid un capitol din viața mea. Am avut însă surpriza să observ că nu e tocmai așa! Spre uimirea mea, reacțiile nu au încetat niciodată să apară: un număr relativ constant de cititori – câteva sute – mă vizitează și/sau revizitează în fiecare lună. Marea mea dilemă este… DE CE?!

Pentru că singur nu pot decât să emit niște presupuneri – ce nu înlătură nicio urmă de îndoială, aș vrea ca TU, dragă cititorule, să îmi oferi un răspuns sincer la această întrebare… Ce te face să revii aici? Ce te atrage încă?

De răspunsurile voastre depinde și decizia mea cu privire la inchiderea definitivă a acestui spațiu sau la redeschiderea lui…

Mulțumesc anticipat,

Andrei

2 răspunsuri so far »

  1. 1

    theshapeoflife said,

    Eu revin pentru ca vreau sa vad daca mai scrii ceva 🙂 te am in blogroll si cand ma uit peste ce au scris ceilalti, sunt curioasa sa vad daca ai revenit cu ganduri si ma astept sa gasesc ceva interesant! stiu ca ai ceva de spus.

  2. 2

    Salut! Ce zici de un link exchange cu ARFE.RO? Are PageRank 3 si aproape 2000 unici/zi. Contacteaza-ma te rog pe contact[at]arfe.ro daca te intereseaza. Mai multe detalii aici: http://arfe.ro/parteneri/


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un comentariu